Cristina - oricine își poate găsi perechea

Cristina este brandul, care prin fiecare pereche de ├«nc─âl╚Ť─âminte creat─â na╚Öte o poveste. O poveste, despre c├ót de comod─â, practic─â ╚Öi accesibil─â poate fi o pereche de ├«nc─âl╚Ť─âminte, ╚Öi c├ót─â satisfac╚Ťie ┬ápoate aduce ea celui care o poart─â. Pentru noi, ├«nc─âl╚Ť─âmintea nu este un accesoriu. ├Änc─âl╚Ť─âmintea pe care o purt─âm spune mereu ceva despre noi. Ea ne reprezint─â, iar modelel Cristina ├«mbin─â un mixt ├«ntre feminitate ╚Öi elegan╚Ť─â, p─âstr├óndu-╚Öi semn─âtura confortului ╚Öi durabilit─â╚Ťii produsului.

Recunoscut─â pentru echilibrul perfect dintre calitate ╚Öi pret, ├«nc─âl╚Ť─âmintea Cristina este creat─â doar din piele natural─â. Este versatil─â prin modele, dar r─âm├óne practic─â ╚Öi simpl─â. Punem accent pe simplitatea ╚Öi preferin╚Ťele clien╚Ťilor, analiz─âm tendin╚Ťele interna╚Ťionale ├«n materie de ├«nc─âl╚Ť─âminte, dar nu uit─âm s─â fim autentici.

Cristina - brandul familiei tale

brand destinat întregii familii

Cristina este un brand destinat ├«ntregii familii. ├Änc─âl╚Ť─âmintea din piele natural─â pentru femei, indiferent de stilul pe care ├«l repreznt─â este ├«n primul r├ónd pratic─â ╚Öi comod─â. ├Än colec╚Ťia noastr─â pentru femei avem balerini, mocasini, adida╚Öi, pantofi fie pe toc, fie far─â. Tot femeilor le oferim o gam─â variat─â de botine ╚Öi cizme. O mul╚Ťime de stiluri ╚Öi modele care nu pot l─âsa indiferent─â de la cump─âr─âturi pe nicio doamn─â. ╚śi pentru c─â, indiferent de v├órst─â orice femeie vrea s─â fie frumoas─â ╚Öi stilat─â, producem ├«nc─âl╚Ť─âminte pentru toate v├órstele.

varietate de stiluri precum clasic, confort și sport

╚śi b─ârba╚Ťilor le oferim o verietate de stiluri precum clasic, confort ╚Öi sport. Toat─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea este executat─â din piele natural─â de cea mai bun─â calitate ╚Öi selectat─â cu grij─â din mai bune fabrici de profil din Europa ╚Öi Rusia. Chiar dac─â producem mai multe stiluri de ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi, selec╚Ťia modelelor este riguroas─â, minu╚Ťios analizat─â ╚Öi executat─â.

cu pa┼či mici dar siguri reu┼če┼čti ├«n via┼ú─â!

╚śi pentru c─â suntem un brand al ├«ntregii familii, producem ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte din piele natural─â pentru copii. Modelele pe care le g─âsi╚Ťi ├«n magazinele specializate Cristina sunt selectate pentru fiecare sezon, astfel c─â p─ârin╚Ťii pot fi siguri c─â, indiferent de temperaturile de afar─â pot g─âsi ├«ncaltaminte din piele natural─â la cel mai mic pret din ╚Ťar─â. ├Än acela╚Öi timp, ne-am g├óndit s─â ├«i ajut─âm ├«n cre┼čterea ┼či dezvoltarea lor ┼či am creat ├«nc─âl┼ú─âmintea care s─â ├«i ajute s─â mearg─â corect ┼či ├«n acela┼či timp s─â se simt─â bine.

Cristina ÔÇô ├«nc─âl╚Ť─âmintea prin care tradi╚Ťia ╚Öi tehnologia merg m├ón─â ├«n m├ón─â.

Istoria brandului de ├«nc─âl╚Ť─âminte Cristina se scrie de mai bine de 25 de ani, timp ├«n care ne-am c├ó╚Ötigat notorietatea prin calitatea ╚Öi confortul ├«nc─âl╚Ť─âmintei. Am trecut prin mai multe schimb─âri, dar am ├«ncercat s─â ne p─âstr─âm aceea╚Öi semn─âtur─â ÔÇô ├«ncaltaminte ieftin─â, calitativ─â ╚Öi confortabil─â.

CRISTINA este un brand na╚Ťional ├«n Republica Moldova, care se ocup─â exclusiv de producerea ├«nc─âl┼ú─âmintei ╚Öi este singura fabric─â de profil din ╚Ťar─â, care de╚Ťine un spa╚Ťiu privat, amenajat cu utilaje speciale ╚Öi moderne pentru producere. Chiar dac─â o bun─â parte din procesul de producere este automatizat, iar tehologia ne ajut─â s─â facem un produs mai durabil, abilitatilea ╚Öi experien╚Ťa uman─â sunt elemente fundamentale.

├Änc─âl╚Ť─âmintea cu marca ÔÇŁCristinaÔÇŁeste creat─â doar din piele natural─â, iar accesoriile care ├«i sunt ata╚Öate ├«mbrac─â produsul ├«ntr-o form─â elegant─â ╚Öi cu bun gust. Ne place s─â ne juc─âm cu culorile, s─â combin─âm armoios textura pielii astel ├«nc├ót rezultatul final s─â ne ├«nc├ónte nu doar pe noi, ci ╚Öi pe cump─âr─âtorii no╚Ötri.

Cristina ne motiveaz─â an de an s─â fim mai buni ╚Öi s─â ne dep─â╚Öim limitele. Creem produse, na╚Ötem istorii ╚Öi aducem valoare societ─â╚Ťii.