Cristina - oricine își poate găsi perechea

Cristina este brandul, care prin fiecare pereche de încălțăminte creată naște o poveste. O poveste, despre cât de comodă, practică și accesibilă poate fi o pereche de încălțăminte, și câtă satisfacție  poate aduce ea celui care o poartă. Pentru noi, încălțămintea nu este un accesoriu. Încălțămintea pe care o purtăm spune mereu ceva despre noi. Ea ne reprezintă, iar modelel Cristina îmbină un mixt între feminitate și eleganță, păstrându-și semnătura confortului și durabilității produsului.

Recunoscută pentru echilibrul perfect dintre calitate și pret, încălțămintea Cristina este creată doar din piele naturală. Este versatilă prin modele, dar rămâne practică și simplă. Punem accent pe simplitatea și preferințele clienților, analizăm tendințele internaționale în materie de încălțăminte, dar nu uităm să fim autentici.

Cristina - brandul familiei tale

brand destinat întregii familii

Cristina este un brand destinat întregii familii. Încălțămintea din piele naturală pentru femei, indiferent de stilul pe care îl reprezntă este în primul rând pratică și comodă. În colecția noastră pentru femei avem balerini, mocasini, adidași, pantofi fie pe toc, fie fară. Tot femeilor le oferim o gamă variată de botine și cizme. O mulțime de stiluri și modele care nu pot lăsa indiferentă de la cumpărături pe nicio doamnă. Și pentru că, indiferent de vârstă orice femeie vrea să fie frumoasă și stilată, producem încălțăminte pentru toate vârstele.

varietate de stiluri precum clasic, confort și sport

Și bărbaților le oferim o verietate de stiluri precum clasic, confort și sport. Toată încălțămintea este executată din piele naturală de cea mai bună calitate și selectată cu grijă din mai bune fabrici de profil din Europa și Rusia. Chiar dacă producem mai multe stiluri de încălțăminte și pentru bărbați, selecția modelelor este riguroasă, minuțios analizată și executată.

cu paşi mici dar siguri reuşeşti în viaţă!

Și pentru că suntem un brand al întregii familii, producem și încălțăminte din piele naturală pentru copii. Modelele pe care le găsiți în magazinele specializate Cristina sunt selectate pentru fiecare sezon, astfel că părinții pot fi siguri că, indiferent de temperaturile de afară pot găsi încaltaminte din piele naturală la cel mai mic pret din țară. În același timp, ne-am gândit să îi ajutăm în creşterea şi dezvoltarea lor şi am creat încălţămintea care să îi ajute să meargă corect şi în acelaşi timp să se simtă bine.

Cristina – încălțămintea prin care tradiția și tehnologia merg mână în mână.

Istoria brandului de încălțăminte Cristina se scrie de mai bine de 25 de ani, timp în care ne-am câștigat notorietatea prin calitatea și confortul încălțămintei. Am trecut prin mai multe schimbări, dar am încercat să ne păstrăm aceeași semnătură – încaltaminte ieftină, calitativă și confortabilă.

CRISTINA este un brand național în Republica Moldova, care se ocupă exclusiv de producerea încălţămintei și este singura fabrică de profil din țară, care deține un spațiu privat, amenajat cu utilaje speciale și moderne pentru producere. Chiar dacă o bună parte din procesul de producere este automatizat, iar tehologia ne ajută să facem un produs mai durabil, abilitatilea și experiența umană sunt elemente fundamentale.

Încălțămintea cu marca ”Cristina”este creată doar din piele naturală, iar accesoriile care îi sunt atașate îmbracă produsul într-o formă elegantă și cu bun gust. Ne place să ne jucăm cu culorile, să combinăm armoios textura pielii astel încât rezultatul final să ne încânte nu doar pe noi, ci și pe cumpărătorii noștri.

Cristina ne motivează an de an să fim mai buni și să ne depășim limitele. Creem produse, naștem istorii și aducem valoare societății.